СТЕРНА ДОО Скопје

Друштво за производство, трговија и услуги СТЕРНА ДОО Скопје е специјализирано друштво за продажба, изнајмување и сервисирање на апарати за фотокопирање, мултифункционални системи, факс апарати и печатари како и оригинални тонери и резервни делови

 

HomeКОНТАКТ / ЛОКАЦИЈА

 


СТЕРНА ДОО - Скопје

ПРОДАЖЕН САЛОН
ул. Шекспирова бр. 7-2
1000 Скопје, Македонија

тел/факс: +389 2 3062093
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Free business joomla templates